Tony Lindsay creëert een jam op “All Is One”

Spread the love

Tony Lindsay is de zanger van een zanger die liedjes heeft geschreven voor een groot aantal artiesten en die van bijna iedereen een back-up heeft gemaakt. En als je die krachtige bariton hebt gehoord en het bereik en de passie die hij brengt bij alles wat hij zingt, is het gemakkelijk te begrijpen waarom de legendarische Carlos Santana Lindsay jarenlang als achtergrondzanger hield. Lindsay voegde zijn soulvolle zang toe aan elk Santana-album van Milagro tot Multi-Dimensional Warrior – en dat geldt ook voor de megahit Supernatural in 1999.

Nu springt Lindsay als solist in de mix en landt hij met beide benen stevig in het maken van zeer aanstekelijke boodschapmuziek. Zijn laatste release is een inspirerend stukje latin getinte funk en rock genaamd “All Is One”. Het deuntje laat zien hoe diep Lindsay werd beïnvloed door zijn jarenlange samenwerking met Carlos Santana. In feite doordringen die verbindingen het spoor. Peter Michael Escovedo, de zoon van de oude Santana-percussionist Pete Escovedo, produceerde de video en speelde ook de timbales.

Het arrangement bevat het soort gitaarwerk, evenals de Latijnse koperblazers, die Carlos Santana-fans meteen bekend zullen zijn. Lindsay’s zang valt op in dit nummer, dat een actuele boodschap heeft over het belang van het verenigen als een menselijke familie. Lindsays zang, sterk beïnvloed door de Afro-Amerikaanse religieuze muziektraditie, vormt een meeslepend contrapunt voor de muzikale versmelting van latin, funk en rock. Bekijk hier “Alles is één”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media