Zangeres Monique Nikkole brengt nieuwe vakantie-ep “Christmas” uit

Spread the love

Prijswinnende singer/songwriter. GRAMMY-lid. 1,2 miljoen streams op hoofdcatalogus 1,1 miljoen streams op Sound Cloud-mixtape! Overal wereldwijd streamen!

Monique Nikkole is geboren en getogen in Canarsie Brooklyn en begon op tweejarige leeftijd met zingen. Waar ze ook was, ze zong. Monique nam in haar jeugd sporadisch deel aan lokale talentenjachten en zong ook in school- en kerkkoren. Monique stopte een aantal jaren met zingen vanwege het gebrek aan steun van haar ouders. Zingen werd gezien als een hobby, niet als een carrière. Haar vader was ook zanger en zijn ervaringen als zanger waren niet positief genoeg voor hem om zijn dochtertje in het “leeuwenhol” te laten. De kunsten werden niet volledig ondersteund binnen haar familie. Haar ouders vonden onderwijs en het vinden van een vaste baan veel belangrijker. Om deze reden zette Monique Nikkole het zingen op een laag pitje en besloot ze ernaar te luisteren, vervolgde ze haar opleiding en heeft ze momenteel een respectabele carrière als jurist. Hoewel ze wel naar haar ouders luisterde, had ze nog steeds het brandende verlangen om muziek in haar leven te houden.

Monique Nikkole had drie opnamestudio’s, twee productiebedrijven, een muziekmanagementbedrijf, een uitgeverij en een filmbedrijf. Met meer dan 20 jaar ondernemings-, zakelijk en professioneel inzicht, is Monique Nikkole een zangeres met een oprechte interesse in de muziekindustrie en heeft ze haar vrije tijd gebruikt om te werken met rijzende sterren en artiesten die via haar bedrijven roem en amusementsfortuin zoeken. Ze belichaamt een uniek vermogen om rauw talent op te sporen en te waarderen; vertegenwoordigd via de eclectische en excentrieke muziek van de straat en daarbuiten. Monique heeft eindelijk besloten om voor het podium te staan ​​en al haar muziekkennis te gebruiken om haar nieuwe onderneming als een “nieuwe artiest” te katapulteren. Door deze voortdurende betrokkenheid bij haar muziekgezelschappen heeft ze haar oor op de straat gehouden en haar vinger stevig op de pols van de muziekindustrie gedrukt. Monique heeft in meerdere hoedanigheden binnen de muziekbusiness gewerkt, maar haar echte rauwe talent bleef naar de oppervlakte komen en is eindelijk losgebarsten! Ze zeggen dat de beste investering in jezelf is! Daar komt Monique Nikkole!

“Give Love on Christmas Day”
“This Christmas”
“Christmas Song”
“O Holy Night”
“Winter Wonderland”
“Do You Hear What I Hear”

moniquenikkolemusic.com

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media