Chi-Lites en Marshall Thompson brengen nieuwe versie van “White Christmas” uit op 19 november 2021

Spread the love

“Ik deed het voor mijn vader”, zei Thompson, de peetvader van Vocal Groups. Hij speelde dit lied elk jaar voor mijn zussen en broer bij ons thuis tijdens de vakantie. William “Nose” Thompson was een toetsenist die toerde en optrad met grootheden als Louis Armstrong. Hij inspireerde mijn liefde voor het schrijven en uitvoeren van muziek en het live spelen voor publiek.

“Ik heb altijd van het lied “White Christmas” gehouden, en bij toeval werd het geschreven in 1942, het jaar waarin ik werd geboren. Ik herinner me dat ik het elk jaar hoorde toen ik opgroeide. Mijn overweldigende gevoel van dankbaarheid voor mijn familie en dierbaren en al degenen die mij persoonlijk en professioneel hebben geholpen in de afgelopen decennia, heeft me ertoe aangezet om dit nummer nu op te nemen, in plaats van nog een jaar te wachten”, legt Marshall uit.

“Helaas werden vorig jaar door de pandemie te veel mensen gescheiden van hun families. Mijn wens voor deze feestdagen is dat families en vrienden veilig kunnen vieren met hun dierbaren. Ik hoop echt dat deze opname veel harten zal raken’, zei Marshall.

Vroege reacties van influencers, programmadirecteuren en on-air persoonlijkheden geven aan dat de Chi-Lites met Marshall Thompson’s White Christmas deze vakantie 2021 aan veel afspeellijsten zullen worden toegevoegd. “Marshall Thompson’s White Christmas is meteen een standaard! Het geeft me een kerstgevoel toen ik een kleine jongen was – het speelgoed, de liefde en de warmte. Dat is waar Kerstmis om draait”, meldt de populaire nationaal gesyndiceerde radiopersoonlijkheid Jeff Foxx, Host of Soul Town op Sirius/xm op Ch. 49.

Zoek naar White Christmas van Marshall Thompson Chi-Lites, een uitgave van Spy Music Group op Apple Music, iTunes, Spotify, Pandora, Deezer, YouTube, Amazon.com, Napster en meer.

Releasedatum: vrijdag 19 november
Beschikbaar op: Apple, Spotify, Pandora, Amazon, YouTube, Deezer en meer.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media