DaChonne Nicole zingt over het leven op een kruispunt

Spread the love

Een geweldige stem kan en wordt vaak op verschillende plaatsen gehoord. Voor deze ontmoetingsplaats weten we dat uitstekende vocalisten zoals DaChonne Nicole hun vocale instrument zullen gebruiken in ballads zoals haar onlangs uitgebrachte “Now You’re Gone”. Nicole is echter niet iemand die binnen de grenzen van de vier minuten durende ballad opereert, hoe goed dat nummer ook is. En. “Now You’re Gone” is een goed deuntje.

Nicole is een actrice die jingles zingt en ook werkt als voice-overperformer. Je hebt Nicole misschien wel eens voice-over horen doen voor Play Station. Op een serieuzere toon, ze heeft als voice-over actrice gewerkt aan de animatieserie “Life is Worth Living”, die zich richt op zelfmoordpreventie bij tieners.

Op “Now You’re Gone” geeft Nicole haar unieke en gepassioneerde interpretatie aan een bekend verhaal over een relatie die op een kruispunt is beland. Het verhaal dat ze vertelt is van iemand die een kloof ziet ontstaan ​​tussen haar en de man in haar leven. En als ze terugdenkt aan de gebroken beloften om een ​​deel van haar leven te blijven, confronteert Nicole de realiteit dat de persoon aan wie ze haar leven heeft gegeven er niet meer is en dat ze alleen verder moet. Bekijk hier het nummer en de video voor “Now You’re Gone”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media