Maxwell brengt nieuwe single uit, kondigt album en tour aan

Spread the love

Fans van de iconische R&B-zanger Maxwell hebben gewacht op het derde album in de trilogie BlackSummersNight die hij meer dan tien jaar geleden aankondigde. Nu heeft de vaak teruggetrokken ster aangekondigd dat BlackSummersNIGHT in 2022 zal worden uitgegeven, onder zijn nieuwe overeenkomst met BMG.

Maxwell vertelde Billboard magazine: “Van het aankondigen van een nieuwe samenwerking met BMG voor mijn label Musze tot het ontvangen van de Legend Award tijdens de komende Soul Train Awards 2021, ik zou niet meer opgewonden kunnen zijn om deze nieuwe single te delen met dierbaren die een kijkje in NIGHT bieden. .”

Misschien wel het meest opwindende deel van de aankondiging is de uitgave van de eerste single van het aanstaande project. “Off”, een samenwerking met de oude producer Hot David, is een zwoele, humeurige ballad die zou moeten aansluiten bij de oude fans van Maxwell. Hij klinkt geweldig, en het nummer is toegankelijker dan de singles van zijn vorige album.

Fans zullen ook opmerken dat er een tour gepland is rond de albumrelease die de VS zal doorkruisen. De data en locaties worden hieronder weergegeven, en zullen ook Anthony Hamilton en Joe te zien geven.

We zijn verheugd om het hele project te horen en zullen “Off” hier herhalen. Bekijk het hieronder en vertel ons wat je ervan vindt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media