R&B-Jazz Gitarist Gregory Goodloe brengt nieuwe single “In Paradise” uit

Spread the love

Te midden van het tumult, de onzekerheid en het verlies veroorzaakt door de ongekende tijden waarin we leven sinds de uitbraak van COVID-19, hebben we ons allemaal voorgesteld en verlangden we naar een ontsnapping, of in ieder geval naar veel betere dagen. R&B-jazzgitarist Gregory Goodloe zette zijn optimistische visie van hoop en welvaart op muziek door zijn nieuwe single “In Paradise” te schrijven met producer Jeff Canady. Onlangs onderhouden voor playlist-toevoegingen, debuteerde de midtempo soulgroove met de spraakzame, lyrische licks van de coole, elektrische jazzgitarist als de meest toegevoegde nieuwe single op de Billboard- en Groove Jazz Music-hitlijsten.

Goodloe leefde tijdens deze historische periode en ontdekte dat de angsten die werden veroorzaakt door de pandemie, burgerlijke onrust en een verdeelde natie vol levenslessen waren, wat leidde tot herijking van prioriteiten en een hernieuwd gevoel van waardering.

“Mensen en het leven zelf werden belangrijker dan ooit voor mij. Ik heb geleerd dat het leven zo kwetsbaar en delicaat is, en hoeveel mensen belangrijk voor elkaar zijn. Ik wilde een lied schrijven dat reflecteert op de schoonheid van het leven en de vreugde om het te ervaren door middel van muziek. De focus tijdens het maken van ‘In Paradise’ was mijn concept van een leven zonder angst en verdriet’, zei Goodloe, die werd begeleid op de release van Hip Jazz Records door Canady op drums, toetsenist Demetrius Nabors, bassist Robert Skinner en ritmegitarist Anthony. Boeker.

Als een vrome man van geloof en een veteraan van het Amerikaanse leger, concentreerde Goodloe zijn fantasieën op de schoonheid om ons heen en stelde hij zich een veilige haven voor in een exotische omgeving waar angsten worden verzacht door de grootsheid van de pracht van de natuur.

“Ik stel me voor dat ik muziek speel op een zandstrand voor een prachtige oceaan omringd door tropische bomen, exotische planten en dieren. Dankzij de beelden kon ik alle zorgen vergeten en me gewoon concentreren op het maken van prachtige muziek’, zegt Goodloe, die is teruggekeerd naar het spelen van shows in de omgeving van Denver waar hij woont.

“In Paradise” is de derde single van Goodloe die dit jaar is uitgebracht, na “Step’N Out” en “Somewhere Out There”, die elk op zijn volgende volledige album zullen worden opgenomen. Hij neemt regelmatig pauze van het opnemen van de collectie om zijn eigen radioshow te hosten, “Mile High Smooth Jazz”, die op donderdag- en zaterdagavond wordt uitgezonden op World Wide Jazz Radio. Goodloe is van plan om op 25 januari op te treden op de eerste verjaardag van de internetradio-outlet in Las Vegas.

Goodloe, een crossover-artiest die stilistische invloed ontleent aan George Benson en Wes Montgomery, scoorde twee jaar geleden zijn eerste Billboard No. 1-single met “Stylin'”, een van de vele nummers waaraan hij heeft samengewerkt met de voor een GRAMMY genomineerde songwriter-producer-saxofonist Darren Rahn ontving met deze single meer dan drie miljoen streams op Spotify. Andere frequente medewerkers van Goodloe zijn Billboard-hitlijstgitarist Adam Hawley, baanbrekende urban-jazz-toetsenist Bob Baldwin en hit-makende saxofonist Elan Trotman. Na muzikaal leider te zijn geweest van R&B-popgroep Surface en souljazzzangeres Aysha, is Goodloe thuis in R&B-, jazz- en gospelkringen. Hij trad op met of opende voor Howard Hewett, Tank, Ben Tankard, Norman Brown, Dave Koz, Brian Culbertson, Michael McDonald, James Ingram, Roy Ayers, Shirley Caesar, Angela Spivey, John P. Key, The Rance Allen Group en collega’s Larry Dunn, geboren in Denver, bekend van Earth, Wind & Fire.

Ga voor meer informatie naar https://gregorygoodloe.com.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media