R&B/Soul Music Duo The Black Bettys brengt nieuwe single “U Belong 2 Me” uit

Spread the love

U Belong 2 Me” is de eerste single van het aanstaande nieuwe album van het R&B-duo The Black Bettys, geschreven door Kipper Jones & Sherita Murphy van The Black Bettys. Het nummer, een door Aretha Franklin beïnvloede Soul-jam, bevat opzwepende zang van The Black Bettys met de kenmerkende lyrische stijl van Jones. Het nummer is geproduceerd door Rodney Edge.

Over het nummer, volgens Jones: “De Bettys kwamen naar me toe met het idee van een haak rond de tijd dat de shelter in place begon. Toen ze het voor mij zongen, was het zo Aretha Franklin, dat ik niet anders kon dan een diepe duik te nemen in de ‘Queen’s’ bron van invloed. Dus vanuit het perspectief van een songwriter probeerde ik zo trouw te blijven aan dat eerste gevoel.“

Rodney Edge was de perfecte oproep om de muziek voor het stuk te maken, maar om het authentiek te maken, zouden alle live-instrumenten nodig zijn. “‘Gloeilamp!’ We zitten in een pandemie en iedereen is thuis. Dus namen we contact op met Atlanta’s A-lijst om de band af te ronden. Niemand zei nee! Dankzij technologie konden we bestanden delen.”

“U Belong 2 Me” kan vandaag op alle platforms worden gestreamd, evenals op hun website op theblackbettys.com

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media