Tiffany Bynoe wil “Closer” komen

Spread the love

Tiffany Bynoe boekte voor het eerst succes in 1993 onder het pseudoniem Tené Williams. Van haar album uit dezelfde tijd trok ze de oren van zowel R&B-radiofans als clubbezoekers met het funky, door Steve “Silk” Hurley geproduceerde “Give Him a Love He Can Feel”. Na nog één single verdween ze echter voor het grootste deel van twee decennia uit de schijnwerpers.

In de afgelopen jaren heeft Bynoe een nieuwe schare fans opgebouwd met een opmerkelijk soepel en verfijnd geluid. Haar nieuwste single, “Closer & Closer”, met saxofonist Tim Bowman, is een meeslepende slow-jam zonder franje en versierd met rustgevende melodieën en ritmes. Bowman vult de coupletten en refreinen aan met zachte vullingen terwijl Bynoe de intieme lijnen benadert met stijlvol zelfvertrouwen en een ontspannen stijl.

De begeleidende muziekvideo verbetert de uitvoering met een eenvoudige presentatie van haar die het nummer in een comfortabele en zwoele modus brengt die spreekt tot haar goed geslepen prestatie-ervaring.

Bekijk hieronder de video van Tiffany Bynoe voor “Closer & Closer”!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media