Erica Johnson wil gewoon de muziek op geweldige single

Spread the love

Een van de coolste dingen in muziek is om liedjes te horen over … je raadt het al, muziek. Alle muziekliefhebbers weten hoe het voelt om het lawaai van het leven te willen buitensluiten en zich gewoon onder te dompelen in liedjes. De artiesten die de muziek maken waarnaar we luisteren, zijn niet anders.

Een van die artiesten is de in Detroit wonende zangeres Erica Johnson, een zelfverklaarde ‘inspirerende soulzangeres’ die met haar muziek ‘je opbeurend wil maken en een sprankje hoop aan je dag wil toevoegen’. Beïnvloed door onder meer The Clark Sisters, India.Arie, en Michael en Janet Jackson, is Erica’s soulvolle geluid gevormd door haar rijke kerkwortels, zwarte cultuur en een liefde voor echte muziek met een oprechte boodschap.

In haar nieuwste single, “I Just Want the Music”, is Erica’s boodschap haar liefde voor muziek. In het refrein zingt ze onder meer: ​​”Ik wil het ritme en de melodie, want daar word ik blij van.” Wie van ons kan zich niet inleven in dat sentiment? Over het ritme en de melodie gesproken, Erica speelde naast de tekst ook de fluit op dit nummer. Haar stem lijkt gewoon naadloos te zweven door dit groovy nummer waar je met je vingers op kunt knippen.

“I Just Want the Music” komt van Erica’s onlangs uitgebrachte derde album, Life, Love and Inspiration, dat ze produceerde samen met haar man, Emanuel Johnson II, zoon van Enchantment-zanger, Emanuel “EJ” Johnson.

Bekijk hieronder “I Just Want the Music” en laat ons weten wat je ervan vindt. Terwijl je naar het nummer luistert, aarzel dan niet om erop te grooven en je hoofd ernaartoe te buigen, zoals Erica in de tekst aanmoedigt. We deden!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media