Mykal Kilgore bezoekt de “Barbershop”

Spread the love

De in Orlando geboren Mykal Kilgore heeft serieuze erkenning gekregen in de industrie sinds hij de sprong maakte van het Broadway-podium naar opnamestudio’s. Zijn debuutalbum uit 2019, A Man Born Black, leverde hem een ​​Grammy op en NAACP Image knikte.

Sinds hij zichzelf in de Nashville-scene heeft geplant, heeft Kilgore een geluid voortgebracht dat rijp is met gospel-geladen soul en een vleugje country-geïnspireerde verhalen. Zijn nieuwe single, ‘The Man in the Barbershop’, vindt hem een ​​authenticiteit die nog een stap verder gaat met een bijzonder kwetsbare tekst en uitgeklede arrangementen. Zelfs in dit verlichte tijdperk van genderidentiteit is er moed voor nodig als zwarte homoseksuele man om zijn romantische worstelingen met hetzelfde geslacht in het rijk van moderne R&B te doorstaan.

In ‘Man in the Barbershop’ vertelt Kilgore een geheim verlangen naar de bewondering en liefde van een mannelijke medecliënt, maar wordt gewekt door het grimmige besef dat de man met zijn vrouw vertrekt. Wat volgt is een aangrijpend onderzoek naar het worstelen met de daaropvolgende eenzaamheid die voortkomt uit het regelmatig omgaan met eenzijdige genegenheid in een overwegend heteroseksuele wereld. Over een uitgesproken sombere en donker getinte langzame groove, kreunt hij verlangend: “Waarom wil ik wat ik niet kan hebben? Het is zo dicht bij mij, maar ik kan het niet grijpen / Waar is mijn liefde zo?”

De videobehandeling voor “Man in the Barbershop” is illuster en duidelijk gecultiveerd en versterkt Kilgore’s subtiel sterke levering. In het ideale geval zal zijn universele boodschap een verder perspectief bieden op de zeer reële emotionele uitdagingen waarmee mensen dagelijks worden geconfronteerd die alleen maar willen liefhebben, maar niet in de meerderheid zijn.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media