Verne Allison wil “kerst met jou doorbrengen”

Spread the love

Verne “VA” Allison begon als kind met drummen en zijn muzikale talent kwam vanzelf. Zijn vader, Verne Allison, was een zanger van de legendarische vocale groep The Dells.

Naarmate de jongere Allison groeide, groeide ook zijn muzikale bereik. Hij werkte als songwriter, muzikant en producer, werkte in de studio met acts als Nick Colionne, The Dells en Marqueal Jordan en op tournee met The Emotions en Bloodstone.

Maar Verne is ook een zanger, en hij brengt zijn vlotte soulvolle tenor naar zijn eerste kerstnummer. “Breng Kerstmis met jou door.” Geïnspireerd door een oom die een vrolijk lied wilde hebben om de gevoelens van de vakantie vast te leggen, werkte Verne aan het creëren van dat juweeltje. “We hebben onze tijd genomen om de teksten, muziek en vocale arrangementen te schrijven en opnieuw te schrijven, we wilden echt een mooi gedenkwaardig nummer maken.”

In samenwerking met de bekende songwriter en producer Mike Logan Sr. heeft Verne zijn doel bereikt door een prachtig, licht lied te maken over liefde met Kerstmis. Bekijk hieronder “Spend Christmas With You”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media