Corinne Bailey Rae keert terug met een springerig duet

Spread the love

We zijn er allemaal bij als er nieuwe muziek is van Corinne Bailey Rae, dus we zijn blij haar te horen samenwerken met Miles Kane op zijn springerige nieuwe single ‘Nothing’s Ever Gonna Be Good Enough’. De track is een preview van zijn aankomende nieuwe album Change The Show.

Het duet is even aanstekelijk als hectisch, het heeft een duidelijk retrogevoel, een mix van Britse rock uit de jaren 80 en R&B uit de jaren 60. Miles zegt dat het nummer is: “Het draait allemaal om dat gevoel dat je alles wat je hebt aan iets/iemand geeft, maar het gevoel hebt dat je nooit helemaal dezelfde energie terugkrijgt. En hoe soms hoe harder je ernaar streeft, hoe verder weg het wordt.”

Het duet was het idee van Corinne nadat de twee artiesten elkaar tijdens de pandemie muziek heen en weer hadden gestuurd. Het werd op afstand opgenomen, maar gelukkig kwam het duet samen voor de door Lisa Clarkson geregisseerde videoclip, wat een leuke, nostalgische bop is.

Bekijk de video voor “Nothing’s Ever Gonna Be Good Enough” en bereid je voor op meer van Miles Kane na het nieuwe jaar.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media