Devon Howard wil haar “Forever and Always”

Spread the love

Het gaat nooit uit de mode om een ​​lied te horen dat een liefde belooft die tot het einde der tijden zal duren, want dat is waar iedereen op hoopt. Singer, songwriter en producer Devon Howard had dat misschien in gedachten op zijn nieuwe single ‘Forever and Always’.

Deze plaat – die een R&B-smaak uit de jaren 90 heeft – laat de crooning-stijl van Devon zien, die soms wordt vergeleken met Babyface en El DeBarge. “Forever and Always” wordt wel een “throwback feel-good nummer met een modern geluid” genoemd. Dit is passend voor een artiest wiens oeuvre wordt beschreven als “een suite van liedjes die doen denken aan old school, klassieke liefdesliedjes en toch relevant blijven in de huidige markt.”

Devon kreeg de muziekmicrobe al op jonge leeftijd te pakken en werd sterk beïnvloed door zijn vader, Melvin Leonard Brown, die songwriter was voor sommige groepen in hun geboorteplaats Baltimore, MD. Later voegde Devon zich bij het R&B-kwintet Me-2-U en droeg zijn songwriting bij aan het debuutalbum van de groep RCA Records in 1993. Voor dat project werkte Devon samen met zwaargewichten uit de muziekindustrie, Vincent Herbert (Aaliyah, Tamar Braxton) en Ron Fair (Mary J Blige, Keyshia Cole).

In de jaren sinds de groep uit elkaar ging, bracht Devon zijn eigen muziek uit in binnen- en buitenland, met zijn eerste videoclip geregisseerd door de beroemde Chris Robinson (Alicia Keys, Monica, Jay-Z). Hij won ook de Heineken Music Initiative/ASCAP Foundation-prijs voor songwriting en fungeerde als openingsact voor onder meer SWV, Mario, Joe en Dionne Warwick.

Je kunt hieronder een voorproefje krijgen van Devon’s balladry door “Forever and Always” te bekijken, dat afkomstig is van zijn aanstaande album, Morning Son, dat op 8 maart 2022 uitkomt.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media