Rijzende ster Beth wil met ons “vieren”

Spread the love

We krabben ons hier nog steeds achter over hoe we de getalenteerde Detroit-zangeres Beth Griffith-Manley, die optreedt als Beth, niet eerder dit jaar wisten, toen we haar deelname aan de Soul School-compilatie hoorden. Sinds het midden van de jaren 00 heeft Beth een steeds sterkere stempel op de muziek gedrukt door samen te werken met opmerkelijke artiesten als gospelzangeres Yolanda Adams en wijlen Ali Woodson. Ze toerde ook een half decennium met de legendarische Anita Baker en is al lange tijd een tourpartner van R&B-ster KEM. Ze bracht ook een uitstekende solo-EP Gratis uit 2017 uit, met de dramatische single ‘Love Hurts’.

De dochter van Motown Funk Brother Johnny Griffith, en een voormalig The Voice-deelnemer (John Legend en Kelly Clarkson waren haar coaches), Beth toert dit jaar als gastvocalist met Najee. Maar als traktatie voor haar groeiende fanbase heeft ze de tijd genomen om op tijd voor de feestdagen een nieuwe single uit te brengen.

“Celebrate” is een vrolijke reflectie op enkele van de beste elementen van de kerstperiode. Met een vocaal arrangement met gospelsmaak, pronkt het nummer, geproduceerd door Marcus Devine (Faith, Charlie Wilson) met de krachtige zang van Beth en is het absoluut een glimlach. Het is een geweldige manier om een ​​vakantieweekend te beginnen.

Bekijk ‘Celebrate’ en houd deze rijzende vocale ster in de gaten.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media