Zanger/acteur Keith Robinson brengt nieuwe single “Nothing Like Christmas Day” uit | LUISTEREN! Sterren in 2 aankomende Hallmark Channel-films

Spread the love

“NOTHING LIKE CHRISTMAS DAY”, werd geschreven door Keith Robinson en geproduceerd door Mike Jackson. “Nothing like Christmas Day”, vat perfect de ware essentie en geest van onze meest gekoesterde vakantie, Kerstmis. “Met de toestand van de wereld waarin we momenteel leven, is “Nothing Like Christmas Day” het perfecte tegengif om ons te herinneren aan de belangrijkste dingen in het leven; tijd doorbrengen met degenen van wie je houdt tijdens de feestdagen”, zegt Keith.

KEITH ROBINSON maakt zich ook op voor de release van zijn back-to-back kerstfilms die worden uitgezonden op het Hallmark Channel. Op 5 december speelt Keith de hoofdrol in de Hallmark Channel Original, “Sister Swap: A Hometown Holiday” en op 12 december volgt de tweede film, “Sister Swap: Christmas In The City”. In de film spelen ook echte zussen Ashley Williams (“Never Kiss a Man in a Christmas Sweater”, “The Jim Gaffigan Show”) en Kimberly Williams-Paisley (“Darrow Mysteries”, Father of the Bride).

De eerste film, “Sister Swap: A Hometown Holiday”, gaat in première op zondag 5 december. Terwijl ze met elkaar verbonden zijn door de reizen van de twee zussen, concentreert één film zich op het verhaal van
Jennifer terwijl ze tijd doorbrengt in haar geboorteplaats, terwijl de ander Megs verhaal vertelt over haar tijd in Salt Lake City. “Sister Swap: A Hometown Holiday” en “Sister Swap: Christmas in the City” bieden een unieke benadering van het vertellen van verhalen, aangezien bepaalde scènes onderling worden gedeeld. Kijkers hoeven niet beide te kijken om mee te kunnen doen, maar degenen die dat wel doen, zullen natuurlijk een nog meer vrolijke en heldere kijkervaring hebben.

Na het recente succes van zijn grote hit “KAMA SUTRA”, bereidt Keith zich voor op de release van zijn verwachte nieuwe album, “Love Episodic 2”, dat begin 2022 wordt verwacht.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media