Zanger Cedric Ballard brengt nieuwe vakantiesingle “Agnus Dei” uit

Spread the love

Het is een algemeen aanvaarde opvatting dat wanneer Cedric Ballard zingt, mensen luisteren. De in Houston geboren aanbiddingsleider en zangstylist combineert zijn stem met een formidabele en eerbiedwaardige lijst van gospelartiesten die de Kerry Douglas Gospel Mix Christmas-compilatie completeren met de Michael Smith-klassieker Agnus Dei. Zijn uitvoering van het nummer krijgt lovende kritieken.

Kerry Douglas voegde deze opmerkingen toe: “Mijn wens was om een ​​cd te hebben die speciaal zou zijn, muziek spreekt een universele taal en kan mensen raken waar ze pijn hebben. Kerstmis is een heel speciale tijd van het jaar voor het lichaam van gelovigen. We wilden iets gedenkwaardigs dat mensen zeker keer op keer zouden willen horen. Dank God dat Angela, Pastor John en Gregory dit tot een goed einde hebben gebracht. Cedric staat in mijn lijst van favoriete zangers aller tijden. Ik heb Cedric zien rijpen en groeien als zanger, songwriter en muziekminister. Zijn album, the Live Experience is een musthave, hij blaast het deksel eraf van Blessing Me en mijn favoriet Not My Will aller tijden. We hadden net Cedric minister gezien tijdens de dienst naar huis voor Shawn McLemore, ik bedoel, hij veranderde de sfeer in die plaats en er was een verschuiving. Hij is echt gezalfd om verlossing te brengen en dooiers te breken, en ik ben zo blij dat Greg hem heeft aangespoord om deel uit te maken van deze Gospel Mix Christmas-cd.

Kerry Douglas Gospel Mix Christmas is beschikbaar op alle streamingplatforms. Het album arriveert net op tijd voor de mooiste tijd van het jaar en bevat zowel de heavy hitters van de gospelmuziek als opkomende artiesten: Zacardi Cortez, Keith Wonderboy Johnson, Earnest Pugh en Lisa Smith Knowles, James Johnson, Lasha’ Knox, de overleden legende Shawn McLemore, Monica Lisa Stevenson, Derrick Stevenson & Friends, Cinque Cullar, Cedric Ballard, Paul Turner & CMI met Angela Spivey, Algeron Wright, Geoffrey Golden (winnaar van seizoen 7 “Sunday Best”) en Nikki Ross. De liedjes variëren van nostalgische vakantiefavorieten tot nieuwe schoolkerstliederen van viering en lof.

Gospel Mix Christmas is nu te vinden op alle streamingplatforms.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media