Teddy Grossman brengt klassieke soulvibe op nieuwe single

Spread the love

Een nummer kan meerdere betekenissen hebben en dat laat de interpretatie over aan de luisteraar. Natuurlijk kent de songwriter het verhaal, het achtergrondverhaal en diepere verborgen betekenissen achter het deuntje. De soulvolle single “Ready” van Teddy Grossman is een rechttoe rechtaan verhaal over een man die voelt dat hij klaar is om de pretenties en façade op te geven en zichzelf open te stellen voor liefde – met alle bijbehorende risico’s en beloningen.

Maar na het lezen van de biografie van deze getalenteerde singer/songwriter, zie ik een diepere betekenis achter deze koperachtige, mid-tempo soul throwback. Grossman komt uit een muzikale familie. Zijn grootvader en vader waren allebei zeer bekwame muzikanten die hun dromen op een laag pitje zetten om een ​​vaste baan te behouden. In het geval van de grootvader van Grossman was zijn vaste, dagelijkse baan als advocaat die ’s nachts het lied “Why Should I Pretend” schreef dat werd opgenomen door Louis Prima.

Grossman’s vader heeft zijn muziekdroom nooit volledig nagestreefd en Teddy Grossman ging het bedrijfsleven in nadat hij in 2009 was afgestudeerd aan de Universiteit van Michigan. Hij werkte bijna tien jaar in de technische wereld voordat hij besloot dat de muzikale dromen van het gezin lang genoeg waren uitgesteld.

‘Ready’ toont een artiest die meer dan klaar is om zijn stempel te drukken in de muziekwereld. Grossman studeerde in zijn jonge jaren de muziek van Otis Redding, Stevie Wonder, Bob Dylan en The Band en blijkt een goede leerling te zijn. Bekijk hier Teddy Grossman’s “Ready”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media