Britse zangeres Gabrielle brengt hitalbum “Rise” Limited Edition vinyl LP uit

Spread the love

Het album stond drie weken op nummer één in de UK Albums Chart en is 4x platina geworden, inclusief nummer 1-singels zoals “Rise” en bonusnummer “Out Of Reach”. Louise Gabrielle Bobb, professioneel bekend als Gabrielle, is een Britse zangeres en songwriter. Bobb werd geboren in Hackney, Londen. Ze bracht haar debuutsingle “Dreams” uit in 1993 en stond hetzelfde jaar bovenaan de UK Singles Chart. Haar andere singles zijn onder meer “Going Nowhere”, “Give Me a Little More Time”, “Walk On By” en “If You Ever” – een duet met East 17. (Wikipedia)

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media