D. Brown vindt “A New Beginning” met vrolijke single

Spread the love

Ach, de wonderen van de moderne technologie. Computers kunnen mensen in staat stellen om zoveel dingen te doen die behoorlijk indrukwekkend zijn. Derek L. “D Brown” Brown gebruikt de tools van moderne technologie om een eenmansband te creëren op de video voor zijn nieuwste hedendaagse jazzdeuntje, “A New Beginning (Feat. Chris Hoyte).”

De video toont een band die jamt in een studio. Je ziet een toetsenist, twee gitaristen, twee trompettisten, een percussionist, bassist en saxofonist Hoyte. Alle andere muzikanten lijken verdacht veel op D Brown – dat wil zeggen als je eenmaal voorbij het verschil in garderobe bent, zoals de percussionist die een sombrero draagt en de blazers die Afro- en dreadlock-pruiken aantrekken. Dat kan gemakkelijk langs je heen glijden als je aandacht zich richt op de muziek die ze spelen.

Nu zou D Brown aan onze collectieve benen kunnen trekken. Deep fake-technologie is iets geweldigs. D Brown is echter een multi-instrumentalist en is zanger, songwriter en producer. Dus, hoe indrukwekkend ik zijn computerbewerking ook vind, D. Brown’s vaardigheden op vijf verschillende instrumenten zijn voor mij nog indrukwekkender. Ik stel me voor hoe lang hij erover deed om er één onder de knie te krijgen, laat staan vijf. Maar D Brown bassist en toetsenist doet wat de ritmesectie hoort te doen door de basis te leggen voor de gitarist en blazers om te improviseren. En dat is precies wat ze doen en Brown laat samen met Hoyte zien dat ze een creatieve improvisator zijn.

Brown is ook een doorgewinterde artiest die sinds zijn debuut-cd Eclectic in 2012 in bijna elk genre heeft gewerkt. Bekijk hier de video voor “A New Beginning”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media