Debórah Bond neemt ons mee naar de dansvloer op “Atlanta” remix.

Spread the love

Een van de hoogtepunten voor ons in 2021 was de terugkeer van zangeres en songwriter Debórah Bond uit DC, via haar geweldige albumkompas: I and the hot single “Radio”. Het slotnummer van de schijf, ‘Atlanta’, overtuigde ons als een toekomstgericht, etherisch stuk dat een smakelijke coda was voor het sterke project.

Nu we het jaar afsluiten, heeft Debórah samengewerkt met producer en drummer Jon Laine (Oddisee) om een ​​nieuwe versie van “atlanta” te creëren die ons rechtstreeks naar de dansvloer brengt. Laine is bij velen bekend als de maker van de tribute-show “DC Loves Dilla” die jarenlang in de DMV liep en een stoet sterren aantrok om op te treden.

Het resultaat van deze samenwerking is een nummer dat vrijwel onherkenbaar is van de originele versie en het transformeert in een soul-shaking funk dance tune.

Debórah vertelt ons: “Jon en ik staan ​​al jaren te popelen om samen te werken, omdat we al bijna 20 jaar vrienden zijn en samen podia hebben gedeeld. Toen ik hem benaderde over deze remix, wist ik dat hij het park zou uitschakelen, maar ik was zelfs meer verbaasd over de richting die hij insloeg. Ik verwachtte een next level head-knikkend hiphopgevoel en hij nam het helemaal mee naar de wereld van funk en dans, wat altijd een genre is geweest waar ik mee rockte!! Jon zette zijn voet hierin remix! Ik ben klaar om het op dansvloeren te horen”

We zijn net zo enthousiast over deze remix als de artiesten zelf, en we denken dat SoulTrackers dat ook zal doen. Bekijk de wereldpremière van een samenwerking made in heaven, en de perfecte afsluiting van een geweldig jaar voor Debórah Bond.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media