The Teskey Brothers zijn “So Caught Up” live met volledig orkest

Spread the love

Toen de pandemie ons niet voor elkaar liet verbergen, waren er genoeg van ons aan het klauteren. Dat geldt vooral voor de leden van de artistieke wereldgemeenschap. Ongeacht of ze zongen, dansten, acteerden of zich bezighielden met een visuele kunst zoals schilderen, creatieve kunstenaars moesten creativiteit herdefiniëren op een manier die inhield dat ze manieren moesten vinden om hun werk voor het publiek te krijgen in een tijd waarin bars, concertzalen en musea maakten live optredens en tentoonstellingen onmogelijk.

Eind vorig jaar bood de pandemie de Australische band The Teskey Brothers een zeldzame, zij het enigszins verontrustende kans toen het kwartet hun liedjes uitvoerde met de steun van het Orkest Victoria in een lege Hamer Hall in Melbourne. De datum werd mogelijk omdat de pandemie de annulering van het uitvoeringsseizoen van het orkest dwong. Midden in de crisis veroorzaakt door de pandemie, grepen The Teskey Brothers en Orchestra Victoria de kans om de mensen te vermaken door de voor een Grammy genomineerde band de volledige orkestrale behandeling te geven.

We weten hoe het geven van volledige orkestbegeleiding aan een popact luisteraars een nieuwe kijk op de muziek kan geven waar ze van genieten, en kijkend naar deze uitvoering van het nummer “So Caught Up” van The Teskey Brothers, zien we dat de broers Sam, Josh, Liam en Brenden Teskey genoten van het horen van hun muziek vergroot door een orkest. Het volledige concert van 50 minuten is opgenomen en zal op 3 december worden uitgebracht als een project genaamd Live at Hamer Hall. SoulTrackers krijgen de kans om de uitvoering van “So Caught Up” te beluisteren op deze First Listen. Bekijk het hier.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media