‘IK HAD NIET BETALEN, MIKE DEED’: JANET JACKSON VERMELDT IN RECENT INTERVIEW

Spread the love

Janet Jackson heeft een lange lijst met legendarische liedjes en muziekvideo’s, maar geen enkele is zo duur als haar duet met haar oudere broer Michael Jackson.

De moeder van één sprak over de productie van de enige videoclip die zij en Michael samen deden in een video-interview met Allure magazine op 17 december. Niet alleen sprak de zangeres over haar schoonheid en stijl gedurende haar carrière, maar ze besprak ook de iconische videoclip en onthulde een geheim.

“Het zou maar een tweedaagse shoot worden”, deelde de 55-jarige mee. “Het werd uiteindelijk zeven dagen. Ja, het was een video van $ 7 miljoen – ik hoefde niet te betalen, Mike wel,” onthulde ze lachend.

In 1995 kwamen de machtige broers en zussen samen voor de single“Scream”van de King of Pop, gevolgd door een van de populairste en duurste muziekvideo’s van Michael en Janet. Janet en Michael werden naast elkaar gezet voor dansroutines met zwaartekracht tartende speciale effecten in de video, die in zwart-wit was opgenomen en een toekomstig concept had.

“Het was leuk om in de studio te komen en samen te dansen, want dat hadden we sinds mijn kindertijd niet meer gedaan”, vervolgde ze. “Vroeger dansten we altijd samen, dat was heel leuk.”

Michael overleed onverwacht in 2009, op 50-jarige leeftijd. Dat jaar bracht Janet een eerbetoon aan hem door op te treden tijdens de MTV Video Music Awards ter ere van hem. Janet reflecteerde op de wervelwind die Michael’s leven omringde op het moment van de plaat voorafgaand aan het eerbetoon, waarbij haar broer enkele van zijn meest memorabele choreografische momenten uitvoerde, waaronder die uit de “Scream” -video.

“‘Scream’, er was zoveel aan de hand op dat moment,” vertelde ze MTV in het interview van september 2009. “Dat is toen de – ik haat het om dit te zeggen, maar – de eerste beschuldigingen [van kindermisbruik] naar buiten kwamen en het hele stuk. Hij was erg overstuur en erg boos en hij had zoveel opgekropt in zich dat hij eruit wilde komen en wilde zeggen. En als je naar de teksten luistert, daar gaat het om.”

De plaat heeft echter een duidelijk en persoonlijk belang voor hem als zijn jongere zus.

“Ik speelde de rol die ik altijd in zijn leven heb gespeeld: zijn zusje dat aan zijn zijde stond, dat hoe dan ook zijn rug had. Dat is wat ‘Scream’ voor mij was.”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media