Keith Robertson laat ze niet “Steal My Joy” toelaten.

Spread the love

Het laatste nummer van Keith Robertson, “Don’t Fight Just Dance”, was een leuke en funky knaller met een boodschap die was afgestemd op de gespannen en boze tijden waarin we leven. De track vond Robertson die mensen smeekte om hun meningsverschillen te onderdrukken en het eens te worden over het enige waar we het allemaal over eens kunnen zijn, een goede tijd hebben op de dansvloer. In een tijd waarin meningsverschillen vaak dodelijk aflopen, had “DFJD” het gevoel van een funky openbare dienstaankondiging.

Robertson beëindigt 2021 door “Can’t Steal My Joy” te laten vallen, een deuntje dat volgens mij een inspirerende boodschap heeft die in steppers-stijl wordt afgeleverd. Op ware Robertson-manier is de boodschap achter “Can’t Steal My Joy” even actueel en relevant als het muzikale arrangement aanstekelijk is. De track is een leuke herinnering dat we genoeg bezittingen hebben die dieven kunnen stelen en die tijd en slijtage kunnen corrumperen. Onze vreugde en gemoedsrust is echter het enige dat mensen of omstandigheden regelmatig proberen weg te nemen dat we echt bezitten.

De boodschap dat we niet moeten toestaan ​​dat degenen die niet onze vrienden zijn, onze vreugde stelen, wordt elke zondag vanaf de preekstoelen gepredikt. Robertson, een artiest die pophits heeft gemaakt en een erfenis van gospel en soul-royalty in zijn familie heeft, weet hoe hij die inspirerende boodschap als een lepel suiker naar beneden kan laten gaan. Bekijk hier Robertson’s “Can’t Steal My Joy”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media