Castella is “So Into You” op nieuwe single

Spread the love

Toen Castella in de zomer van 2021 via een First Listen werd geïntroduceerd, maakte ze een opmerkelijke indruk op het lezerspubliek van de Soul Tracks. En haar moeiteloze zang – of het nu op een heerlijke originele of een verjongende hoes is – vormt hedendaagse jazz en soul en genereert magnetiserende ervaringen.

Nadat haar “dagbaan” voorbij was gegaan, begon Castella’s artistieke reis gunstig, te beginnen met de EP Thinking About You uit 2019, die uitstraalde met het Smooth Jazz Network en in verschillende landen, waaronder Italië. En haar First Listen-debuut, “So Glad I Met You”, met trompettist Willie Bradley en begeleid door producers Jeff Canady (Marion Meadows) en Darryl Swann (Macy Gray), resoneerde met een vreugdevolle viering van het ontdekken van authentieke liefde.

Na twee lange jaren is Castella’s 2e project, Let Me Love You – The E.P, gearriveerd. Naast “So Glad I Met You”, schreef de E.P. bevat twee persoonlijke favoriete covers.

In onze nieuwste SoulTracks Wereldpremière kiest Castella liefdevol voor een softrockklassieker uit het midden van de jaren zeventig. De singer/songwriter, die wijselijk in haar muzikale pad blijft, herinterpreteert “So Into You” (Castella Music), een verhaal van liefde op het eerste gezicht, voor het eerst opgenomen door de Atlanta Rhythm Section. Hoewel “So into You” verreweg het beste uur van A.R.S. was, dropt Castella een winnend, kamerbreed, soulvol, heerlijk perspectief dat de hit uit 1977 overtreft, waarbij het sensuele en het brutale wordt besprenkeld. En de begeleidingsband onder leiding van Canady op drums laat de frisse grooves draaien met behoud van de hooks van de originele versie.

Al met al verandert Castella’s moeiteloze vocale vaardigheden en muzikaliteit “So into You” in een ander gedenkwaardig moment in haar jonge carrière.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media