Lalah Hathaway en Moonchild team op een nachtelijk juweeltje

Spread the love

Met een downbeat groove en fluisterende zang is het LA-trio Moonchild (Amber Navran, Andris Mattson en Max Bryk) de afgelopen tien jaar een favoriet geworden van soul-, jazz- en popfans over de hele wereld. En nu de groep plannen maakt voor zijn vijfde album Starfruit (uit 11 februari), krijgen we een tweede sneak peek-single, waarbij het trio samenwerkt met een zanger die de legendarische status nadert.

Lalah Hathaway kwam drie decennia geleden in het spel en heeft sindsdien consequent boeiende muziek gemaakt en Grammy’s gewonnen. En haar rijke altstem kon niet veel meer in contrast staan ​​met de luchtige styling van Navran.

Dat maakt deel uit van wat “Tell Him” ​​zo’n interessante toevoeging aan de discografie van Moonchild maakt. Geschreven door het trio met Hathaway, is het typisch etherische Moonchild midtempo nummer dat profiteert van de gravitas van Hathaway’s aanwezigheid en van het vocale samenspel tussen de vrouwen. Het resultaat is een waardige nachtjam die goed zou passen op elke Quiet Storm-afspeellijst.

Bekijk “Tell Him” ​​en verwelkom deze avontuurlijke combinatie van twee acts op de top van hun spel.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media