Peaches & Herb’s Patrice Hawthorne vindt “Vrede”

Spread the love

In de vroege jaren ’90 vulde Patrice Hawthorne grote schoenen als de “Peaches” tot Herb van “Reunited” roem. Na haar optredens in de Big Break TV-serie van Natalie Cole, begon ze een reeks internationale uitvoeringen van klassiekers als ‘Shake Your Groove Thing’ en ‘I Pledge My Love’.

Hawthorne was haar sessie-opnamecarrière begonnen voorafgaand aan dat felbegeerde optreden, en sinds die tijd trad ze op met The Philadelphia Orchestra en vormde ze haar eigen band, Patrice and The Show. Nu, in samenwerking met producer Kbreaz1, is ze klaar om op eigen benen te staan ​​met de single ‘Peace Once More’.

Door haar liefde voor poëzie samen te voegen met serene zang, levert de licht deinende midtempo groove een boodschap van waardering voor de eenvoudige geneugten van het leven en deze toe te passen op onze interacties met onze broeders en zusters. Met een eenvoudig maar vloeiend arrangement, wordt het sentiment mooi uitgevoerd door Patrice met een ontspannen zelfverzekerdheid – en een kort eerbetoon aan Cole aan het einde van het nummer.

Luister hier voor het eerst naar Patrice Hawthorne’s “Peace Once More” en laat ons weten wat je van haar boodschap en muziek vindt!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media