R&B/Soul-zanger Jules brengt echt nieuw titelloos album uit | BEKIJK NIEUWE VIDEO voor Single “Top of The Hour”!

Spread the love

Het album weerspiegelt haar groei van lessen en ervaringen. Ze schrijft over het terugnemen van haar kracht, genezen, manifesteren, achtervolgd worden door het verleden, en meer specifiek in ‘Grand Rising’, een eerbetoon aan toen ze Young Nala speelde in The Lion King Broadway Musical.

BIO: Geboren en getogen in de Bronx, vond Jules haar liefde voor muziek als kindartiest bij The Highbridge Voices Community Choir onder leiding van Bruno Casolari. Deze ervaring dreef haar naar optredens in The David Letterman Show en een ensemble-optreden met Celine Dion in Radio City Music Hall om er maar een paar te noemen. Daarna verscheen ze als Young Nala in Broadway’s Musical, The Lion King in het seizoen 2000-2001. In 2014 plaatste ze zich als finalist op de Amateur Night van het Apollo Theater.

Als volwassene blijft ze haar vaardigheden verbeteren met de bekende vocale coach en mentor Craig Derry. Naast haar solo-activiteiten is Jules ook frontvrouw van haar jazzband en band uit New York, Jules and The Jinks, die onlangs AFROPUNK’s Battle of The Bands won en op het hoofdpodium van AFROPUNK Brooklyn Festival speelde. Haar sound is jazz, funk, r&b, pop, rock, maar vooral soulvol uniek. Optreden in het grootstedelijk gebied, hoogtepunten zijn onder meer: ​​Mercury Lounge, Sony Hall, Minton’s Playhouse, Rockwood Music Hall, Joe’s Pub, Highline Ballroom, Manderley Bar in The McKittrich Hotel, Silvana, Shrine, Sofar Sounds, Treble Fridays, Piano’s, Red Rooster , The Schomburg Museum, The Harlem Arts Festival in 2016, Afropunk Brooklyn Festival 2018 en The Wynwood Yard voor Miami Art Basel 2018.

Het album bevat 8 nummers:
(Opgenomen in Engine Audio Room)

Top of The Hour
Grand Rising
Hi
Candy
Idcur
Telepathic
Unforgettable
Life of The Party (ft. Jay Morris)

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media