WAR – Live At The Grove 2007 (Full Concert)

Spread the love

We spraken ons uit tegen racisme, honger, bendes, misdaden en turfoorlogen, terwijl we alle mensen omhelsden met hoop en de geest van broederschap. Het is net zo goed vandaag.” – WAR

WAR, de originele straatband, werd in 1969 opgericht door veteraan producer Jerry Goldstein en rocklegende Eric Burdon. Samen met de originele bandleden Lonnie Jordan, Howard Scott, Lee Oskar, BB Dickerson, Harold Brown, wijlen Thomas “Papa Dee Allen en Charles Miller vermengden veel muziekstijlen en invloeden. Het muzikale laboratorium dat WAR heet, leverde 17 gouden, platina en multi-platina onderscheidingen op, waaronder driemaal platina ‘The World Is A Ghetto’ en dubbel platina ‘Why Can’t We Be Friends?’ en ‘Greatest Hits’, en hitnummers “Waarom kunnen we geen vrienden zijn?”, “Low Rider”, “Spill the Wine” en “The Cisco Kid”.

WAR begon in de jaren zeventig met het spelen van liveshows voor een uitverkocht publiek en zet hun toewijding voort om road WARriors te zijn, waarbij ze tot op de dag van vandaag op meer dan 150 data per jaar touren.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media