Bey Bright wil “More Than Friends” zijn

Spread the love

R&B-renaissanceman Bey Bright maakt zijn bedoelingen duidelijk over zijn nieuwe langzame jam, “More Than Friends”. Het lied vindt dat hij de voorwaarden van een relatie met een vrouw die een goede vriend is, wil veranderen. Hij is dat beu en is bereid het risico te nemen dat gepaard gaat met het veranderen van de status van een goede vriend in een vriendin. Vaak komen deze liedjes uit het standpunt van één persoon die een onwillige bewoner van de vriendenzone is. Die persoon zingt hun emoties naar het universum omdat het object van hun genegenheid zich ofwel niet bewust is, zich niet op dezelfde manier voelt, of volledig toegewijd is aan iemand anders (die deze toewijding gewoonlijk onwaardig is).

“More Than Friends”, draait het script op dat verhaal om. Bey waagt de sprong en maakt zijn gevoelens bekend, en hij vindt iemand met dezelfde geest en hart. “More Than Friends” wordt een duet dat Bright combineert met zanger Ezinne, waarbij beiden de gevoelens erkennen die ze voor elkaar hebben en de risico’s die gepaard gaan met het verlaten van de vriendenzone. De eerlijkheid en het muzikale arrangement geven “More Than Friends” een old school vibe.

Het nummer heeft die langzame groove baslijn die een terugkeer is naar de met funk gevulde ballads van de jaren 70 en 80. En of Bey Bright en Ezinne nu hun eigen realiteit uitspreken of in harmonie zingen, ze geven een stem aan iedereen die besluit het rustige gedeelte hardop te zeggen. Bekijk hier “Meer dan vrienden”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media