Gitarist Christophe Goze brengt nieuw album “Soul To Soul” uit | LUISTER naar nieuwe single “The Nightfly (2022)”!

Spread the love

hristophe: Ik zou mezelf niet omschrijven als een jazzmuzikant, of wereldse of zelfs chill out. Mijn invloeden zijn altijd heel breed geweest en ik vond het nooit leuk om vast te zitten in één genre. Ik ben meer een musical / digitale nomade die graag vrijuit experimenteert op het moment dat het komt. Afhankelijk van waar mijn geest is geweest en wat mij op dat moment beïnvloedt.

Dat gezegd hebbende, Jazz is altijd een groot deel van mijn leven geweest en mijn gitaarspel is er zeker door beïnvloed. Ik heb de jazzschool geprobeerd als muziekstudent en ik heb de kunst van jazzimprovisatie beoefend (en nog steeds). Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de kleuren en het geluid van Jazz en als gitarist door de techniciteit van deze muziek.

Als producer ben ik mijlenver verwijderd van Jazz. Ik haal mijn techniek en inspiratie uit pop uit de jaren 80 en zelfs progressieve rock uit de jaren 70. Maar als gitarist ben ik erg beïnvloed door blues en artiesten als Pat Metheny of George Benson.

De mix van de twee klinkt als wat ik de “Jazzy Lounge”-geluiden heb genoemd.

Uitgebracht op 1 januari 2022Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media