Marshall Thompson van de Chi-Lites brengt nieuwe single van Sylvia Fedrick uit

Spread the love

14 januari 2022 /EINPresswire.com/ — Vandaag lanceert singer-songwriter Sylvia Fedrick haar debuutsingle en muziekvideo ‘Shine’ op iTunes.

Met een duidelijk vleugje soft rock, pop en country invloeden creëert Sylvia Fedrick pure muziek met een diep eclectisch geluid. Ze haalt haar inspiratie uit artiesten en bands zoals haar vader Larry V. Fedrick en Chicago-groepen zoals Kajsa en Rare Form. Ze vormt een tegenwicht tegen de hedendaagse dansmuziek. Haar muziek vertelt een verhaal, raakt diepe emoties en is eerlijk en fris met een prachtige klank.

Artiest: Sylvia Fedrick is een hedendaagse gospelzangeres die in 2008 haar eerste single ‘Sistha Under God’s Construction’ lanceerde, wat haar op haar beurt de Essence Award 2010 opleverde, samen met de nominatie voor de Gospel Music’s Rising Star voor de Chicago Gospel Jubilee Awards 2012. Fedrick werd ook bekroond met de 2014 Music Love Awards voor vrouwelijke hedendaagse artiest, en werd ook genomineerd voor de Chicago Independent Awards 2018 voor beste gospelartiest van het jaar.

Mar-Ance: Marshall Thompson van de legendarische Chi-Lites heeft haar nieuwste nummer uitgebracht onder zijn label Mar-Ance, waar hij nu de CEO en uitvoerend producent is.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media