R&B-zanger Wade C. Long brengt nieuwe single “Right Moves (A Long Story Mix)” uit | LUISTER!

Spread the love

Sealong Music Group presenteert met trots de eerste release van Wade C. Long’s tweede LP “A Long Story”. De single heet “Right Moves (A Long Story Mix)” en werd op 7 januari uitgebracht op streamingplatforms. Er wordt gevraagd om toevoegingen aan de radio voor de week van 24 januari, maar voel je welkom om het nieuwe nummer op je radio op te nemen of afspeellijsten te streamen. naar eigen goeddunken.

“Right Moves (A Long Story Mix)” is een fantastisch huwelijk tussen dansbare hedendaagse jazz en sprankelend vocale soul. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer clubvriendelijke versie, heeft de legendarische DJ Nigel Lowis een briljante remix geproduceerd.

BIO: Toetsenist en zanger Wade C. Long is al muzikaal aangelegd zolang hij zich kan herinneren. Opgegroeid in een gezin met verschillende smaken in geluid, begon hij te zingen op 3-jarige leeftijd. Op 6-jarige leeftijd had Wade zijn eerste nummer geschreven, een rap, en hij leidde liedjes in zijn kerkkoor. In eerste instantie koos hij ervoor om af te zien van de universiteit en begon hij muziek te schrijven en te produceren voor zichzelf en andere artiesten in zijn geboortestad Cleveland, Ohio. Wade C. Long maakte later de overstap naar de grote stad en bevond zich in Los Angeles, waar hij in 2014 zijn debuut-LP Love Is uitbracht. Twee jaar later werkte hij samen met de dansband Zona, en leende hij de leadzang op hun single Love of My Life, en ook zijn productietalenten voor verschillende andere nummers op hun album Peace Love Understanding.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media