Roberta Flack is hersteld van een doorbraakinfectie met COVID-19

Spread the love

We hebben zojuist bericht gekregen van het team van de legendarische zangeres Roberta Flack dat ze is hersteld van een doorbraakinfectie met COVID-19. Dit is geweldig nieuws in een jaar dat weinig aanmoediging heeft gehad met betrekking tot de pandemie.

“Ik testte begin januari en kreeg te horen: ‘COVID-19 Positief’. De vaccins en booster werkten echter en beschermden me tegen ernstige ziekte of ziekenhuisopname. In plaats daarvan was ik ziek met vermoeidheid, koorts en lichte congestie. Ik bleef thuis om uit te rusten en te herstellen. Vandaag voel ik me veel beter. Ik ben thuis en geïsoleerd totdat ik opnieuw test en deze week een negatieve test ontvang. Ik kan getuigen: vaccins en boosters werken. Als je niet bent gevaccineerd, doe dat dan alsjeblieft. Ze hebben waarschijnlijk mijn leven gered. “

  • Roberta Flack

Roberta Flack, ontvanger van de GRAMMY Lifetime Achievement Award, is de eerste soloartiest die de GRAMMY Award voor Record of the Year twee opeenvolgende jaren heeft gewonnen voor haar nummer 1 singles “The First Time Ever I Saw Your Face” in 1973, waarmee ze ook de Song of the Year won. the Year Grammy, en “Killing Me Softly With His Song” in 1974, dat vijf weken bovenaan de hitlijsten stond. Flack staat ook wereldwijd bekend om haar liedjes “Feel Like Makin’ Love”, haar hitduetten met Donny Hathaway “Where Is the Love” en “The Closer I Get to You”, “Tonight I Celebrate My Love” (Peabo Bryson), en “Zet de nacht op muziek” (Maxi Priest).

In 2018 kreeg Flack de prestigieuze Clark and Gwen Terry Courage Award van de Jazz Foundation of America en in 2017 de Town Hall Friend of the Arts Award. Ze wordt beschouwd als een van de grootste zangeressen van onze tijd en doorkruist moeiteloos een breed muzikaal landschap door de jaren heen, van pop tot soul tot folk tot jazz met een stem die de BBC beschrijft als “een gesmolten geruis [dat] zich buigt in een kreet zo puur als een gebed, oprecht als een biecht. Het is elegant teder, bijna ondraaglijk intiem.”

We zijn dankbaar dat het met mevrouw Flack beter gaat en hopen dat ze geen restverschijnselen van COVID-19 heeft.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media