Luke James verbaast ons op orkestrale edelsteen

Spread the love

Voor een man met zoveel talent zou Luke James meer een begrip moeten zijn. De inwoner van New Orleans staat al anderhalf decennium op de rand van het sterrendom. Hij is genomineerd voor een Grammy Award als artiest en heeft geschreven voor Chris Brown, Justin Bieber en meer, maar is misschien het best bekend bij SoulTrackers vanwege zijn prachtige vertolking van Johnny Gill in de tv-biopic The New Edition Story.

Voor zijn nieuwste project werkt James samen met het Nu Deco Ensemble voor een verbluffend live-album dat opnieuw zijn talent laat zien. James noemt het project “Een rauwe orkestrale expressie geïnspireerd door het werkwoord: liefde.” Op onze nieuwe First Listen belichten we ‘Shine On’, een dramatische ballad waarop James en de NYT-zanger Samoht zingen alsof hun leven ervan afhangt. Het is een van de meest inspirerende uitvoeringen die we in tijden hebben gehoord, en we denken dat je het ook geweldig zult vinden.

Bekijk hieronder “Shine On” en geniet van het werk van Luke James.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media