MARIAH. weet wat er echt toe doet

Spread the love

Geboren Mariah D. Hester, de in Louisiana gevestigde MARIAH. (gestileerd met een hoofdletter en een punt aan het einde ervan) is een jong opkomend talent dat voorbestemd is voor grootsheid. Opgegroeid met kerkkooruitvoeringen en talentenjachten, MARIAH. komt uit de poort met Ledisi-achtige runs, een prachtige toon en een verfrissende Cover Girl-schoonheid. En de singer-songwriter gebruikt het allemaal naar haar beste vermogen op de dromerige akoestische ballad ‘Material Girl’.

Niet te verwarren met Madonna’s verwende AF-anthem, de single van MARIAH. is ontspannen in een gezellige wolk van akoestische gitaar en verstilde strijkers. In het door Tony Nicholas geproduceerde juweeltje denkt ze na over de prijs van liefde terwijl ze op zoek is naar de dingen die er het meest toe doen: “Loyaliteit, tijd, liefde, geduld, teamwerk – de dingen die geld niet kan kopen”, zegt ze in een recente persverklaring. “Ik weigerde mijn stem te laten dempen door geschenken of materiële dingen … Toen ik me dit eenmaal realiseerde, vond ik mijn kracht … en mezelf weer.”

Bekijk de single van MARIAH in deze CDES en laat ons weten wat je vindt van het “materiaal” erin.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media