NIEUWE STEMMEN! R&B-zanger Roger Hill brengt nieuwe single “Come Back To Me” uit op 21 januari 2022

Spread the love

Wat 50 jaar geleden begon als een droom in Rochester, New York, komt nu in vervulling. De in Atlanta gevestigde R&B/Soul-zanger Roger Hill zal begin 2022 zijn debuutalbum uitbrengen. Het geluid van de ‘feel good’-zanger weerspiegelt zijn liefde voor klassieke R&B, jazz en soul.

De passie voor zingen en optreden begon op vijfjarige leeftijd toen hij en zijn zus in verschillende kerken in Upstate New York zouden optreden. Tegenwoordig treedt Hill nog steeds op in verschillende cafés in de omgeving van Atlanta en heeft hij besloten muziek op te nemen.

Kwaliteitscontrole is een kernelement van de visie voor zijn aanstaande project, wat Hill ertoe bracht om met Grammy Award-winnende ingenieurs te werken in de ultramoderne opnamestudio. Hill’s bedoeling achter zijn aankomende debuutsingle is om het nostalgische gevoel te creëren dat optreedt bij het luisteren naar oude R&B.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media