Sydney Ranee helpt ons om “Wake Up & Get It” te worden

Spread the love

Sydney Raneé – een zangeres, songwriter en producer uit L.A. – wordt “een megatalent om in de gaten te houden” genoemd en wij bij CDES houden haar talent al een tijdje in de gaten. Haar muziek is te zien geweest op televisie (911: Lone-Star, Dynasty en MTV’s The Real World); haar vorige singles hebben radio-airplay ontvangen in de VS en het VK; en ze trad de afgelopen twee jaar op bij de Daytime Emmy’s.

Nu zijn we verheugd om de gloednieuwe single van Sydney, “Wake Up and Get It”, in première te brengen, de tweede single van haar aanstaande EP. Het nummer gaat over het overwinnen van depressie en het ten volle leven van elke dag. Sydney opent de single over de stress en het gewicht van de wereld, maar leert al snel dat ze haar gevoelens onder controle heeft en macht over haar leven terugkrijgt. Ze zingt over het gaan van een inzinking naar een doorbraak. Dat is zeker een herkenbaar onderwerp, want bijna iedereen heeft beide kanten van dat spectrum op de een of andere manier ervaren.

Dat gezegd hebbende, hoopt Sydney dat “Wake Up and Get It” – dat ze onafhankelijk schreef en produceerde – je nieuwe motto zal zijn, vooral omdat 2022 aan de gang is, en velen zien het begin van een nieuw jaar als een kans om te resetten en opnieuw te focussen op het bereiken van hun doelen.

Dus bekijk onze wereldpremière van de nieuwe single van Sydney Raneé en laat haar je motiveren om “Wake Up and Get It” te worden. We kunnen altijd een muzikale opkikker gebruiken, en dit is zeker het type nummer om je op weg te helpen!


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media