Ward Brown is weer “Coming Home”

Spread the love

Het mooie van Ward Browns nieuwe single “I’m Coming Home” is dat het op zoveel niveaus kan werken. Het deuntje is een romantische ballade over een man die opgewonden is om thuis te komen bij de vrouw van wie hij houdt na een lange dag op kantoor, of zelfs maanden of jaren van dienst te zijn geweest. Het thema van een thuiskomst en verbinding maken met degenen van wie we houden nadat we zo lang geen verbinding met hen hebben gehad, krijgt echter een andere en diepere betekenis na wat Brown en de rest van de wereld hebben meegemaakt en nog steeds doormaken.

De pandemie en de rol die het speelde om mensen gescheiden te houden, stond in de hoofden van Brown en zijn medewerker en producer Raymond Earl (Instant Funk) toen ze “I’m Coming Home” schreven en de andere bezuinigingen die zullen worden opgenomen op Brown’s titelloze album dat later dit jaar uitkomt. “I’m Coming Home” is een deuntje dat volbrengt wat Brown heeft geprobeerd te doen door middel van de muziek die hij heeft uitgebracht als soloartiest en als onderdeel van de groep Brown’s Bag – voornamelijk om de collectieve rijkdom en soulfulness te brengen die voortkomt uit het brengen van een groep van instrumentalisten en zanger samen te creëren.

“I’m Coming Home” is een nummer met veel deugden en de krachtige, emotionele stem van Brown is de belangrijkste onder hen. Brown gebruikt die stem om een ​​verhaal te vertellen dat het eeuwenoude gezegde bevestigt dat afwezigheid het hart doet groeien, terwijl het ons er ook aan herinnert dat, als het op echte romantiek aankomt, er inderdaad geen school is zoals de oude school. Bekijk hier “I’m Coming Home”.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media