Danslegende David Morales geeft ons “Life” met nieuw nummer

Spread the love

David Morales is een legende in de dansmuziekwereld en heeft aan letterlijk honderden projecten gewerkt voor artiesten variërend van Aretha Franklin tot Michael Jackson tot Whitney Houston. Maar de autochtone New Yorker is sporadischer geweest in het uitbrengen van zijn eigen muziek.

Dat alles maakt zijn nieuwe release “Life is a Song” nog specialer, onderdeel van Morales’ eerste nieuwe album in meer dan tien jaar. Met een groove die teruggrijpt op de weelderige disco/soul anthems van de late jaren 70, roept het nummer luisteraars op om “voor geluk te kiezen” en de reis die het leven brengt te waarderen.

Het is geen verrassing dat het nummer voortreffelijk is geproduceerd en uitgevoerd, en dat het een absolute oorwurm is. En een pluim voor zangeres Michelle Perera, wiens heldere stem het nummer nog hoger helpt te klimmen.

Bekijk ‘Life Is A Song’ en groove opnieuw met de legendarische DJ David Morales.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media