Ian Janes geeft ons “Everything” op nieuwe single

Spread the love

In het nummer “Everything Right” vertelt singer/songwriter Ian Janes een herkenbaar verhaal over imperfectie, evolutie en de hoop dat groei en een beetje zelfbewustzijn kunnen leiden tot een tweede kans. Het probleem is dat de evolutie, groei en zelfbewustzijn die nu zo gemakkelijk komen nadat de persoon die hij als vanzelfsprekend beschouwde wegliep, en nu achtervolgen de woorden die hij niet zei en de acties die hij niet ondernam.

“Everything Right” is een nummer waar mensen zich mee kunnen identificeren, omdat de meesten van ons aan de ene kant van de situatie hebben gestaan ​​die Janes in dit nummer beschrijft. “Everything Right” is een deuntje over weten wat je achteraf moet doen. Hij brengt het voordeel van 20/20 achteraf naar het nummer, wat in dit geval helemaal geen voordeel is. “Eveything Right” is muzikaal vertellen op zijn best. Janes schetst een beeld in woorden en emoties.

Janes en zijn medewerker Stone Aielli gebruiken elke pijl in hun muzikale koker om een ​​nummer af te leveren dat pop, soul, gospel en jazz samensmelt. De luisteraar hoort gospel-getinte orgels en ouderwetse drums gecombineerd met synthesizers, geprogrammeerde drums en strak harmonische achtergrondzang. Dit alles wordt samengebracht door Janes’ oude, raspende en emotionele bariton.

“Everything Right” is de nieuwste single van Janes’ Episode Five-project dat zijn vijfde album combineert met een boek met teksten, foto’s en geschriften, waar Janes het creatieve proces bespreekt. Aflevering vijf kan worden gekocht op Bandcamp en singles van het project zullen het hele jaar door beschikbaar worden gemaakt op verschillende streamingdiensten. Bekijk hier het nummer “Everything Right” van Ian Janes.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media