Sing breekt uit op “I Need You”

Spread the love

Muziek zat Mark Robertson altijd in het bloed en hij bracht die levenslange passie mee naar zijn studie aan het Berklee College of Music. Toen hij in Berklee was, werd de singer/songwriter die zichzelf SING-SING noemde genoemd als het vierde lid van de R&B en covers van vocale band AHMIR, een groep die op YouTube opblies met hun stempel op top tien hits van Katie Perry tot Rascal Flatts.

Uiteindelijk ontstond er een solokans voor de inwoner van Philadelphia, PA (samen met een naamswijziging naar SING). Om te beginnen weerspiegelde zijn langzame, stomende kijk op Michael Jackson’s “Rock with You” op YouTube zijn respect voor zijn tijd bij AHMIR. Dan zijn onafhankelijke single, de rock/R&B-fusie van “Don’t Ever” van zijn debuut E.P. van alle originele nummers, Dirty Truth, leverde hem zijn eigen videoster op – hij won 2 International Independent Music Video Awards (IIMVA) als favoriet bij de fans.

In een ander nummer van Dirty Truth verwelkomt SoulTracks SING voor de eerste keer met het edgy “I Need You”, wat de strijd van de geest illustreert om te blijven of een intense relatie te verlaten. De gekwelde maar soulvolle vocalen van SING schreeuwen om het definitieve antwoord: “…Moet ik zoeken om gemoedsrust te vinden / of het gewoon laten zijn … / Wil je bij me zijn / of wil je dat ik wegga.” Nogmaals, de rock- en R&B-mix runt de show, erin gegooid door een vurige bluesgitaar die overal pulseert, en transformeert in een solo die de emoties van SING verheft bij het onder ogen zien van zijn dilemma.

Het is lang wachten op het tweede project van SING in 2022. Kijk ondertussen naar ‘I Need You’.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media