“To Stevie With Love” all-star Wonder eerbetoon komt eraan

Spread the love

Detroit’s The Carr Center at DSA presenteert het dynamische live concert getiteld To Stevie With Love op zaterdag 26 februari 2022 in de Detroit School of Arts, Ford Theatre, 123 Selden Street, om 19:30 uur. Dit jazz-geïnspireerde eerbetoon aan de muziek van Motown-legende en 25-voudig Grammy Award-winnaar Stevie Wonder maakt deel uit van de Black History Month-programmering van het Carr Center en zet zijn dynamische evenementenschema voort dat zijn 30e jaar viert. Klanten kunnen kaartjes kopen voor het live-evenement of de livestream op de website van het centrum, thecarrcenter.org. De livestream vindt plaats op het CarrCenterLive! Youtube kanaal.

Dit eerbetoon aan het genie van Stevie Wonder verbeeldt de muziek van de Maestro door de lens van de New Yorkse jazzscene, met muzikale leiding van drievoudig Grammy-winnende artiest, drummer, componist en pedagoog Terri Lyne Carrington, die fungeert als artistiek directeur van het Centrum. Het optreden zal ook muzikale arrangementen bevatten van pianist Kevin Harris. Speciale gasten zijn onder meer Grammy-winnende mondharmonicatovenaar Grégoire Maret, veelgeprezen zanger Michael Mayo, zijdezachte soulzanger en keyboardmeester, Frank McComb, de funky tovenarij van gitarist Keyanna Hutchinson en Detroits eigen Dwight Adams, de trompettist van Wonders touringband. Het evenement wordt gesponsord door Love, Tito’s, de filantropische tak van de in Texas gevestigde wodkamaker.

Daarnaast biedt het Carr Center, als onderdeel van zijn voortdurende inzet voor kunsteducatie, ook een gratis educatieve workshop aan voor openbare scholieren in de aanloop naar de show. Pianist en pedagoog Kevin Harris, die originele arrangementen maakte en zal optreden op To Stevie With Love, zal op donderdag 24 februari 2022 een masterclass leiden bij DSA om 14.30 uur. De ruimte is beperkt; geïnteresseerden kunnen zich ook inschrijven om deel te nemen via de Detroit School of Arts.

“We zijn verheugd dit live-evenement te kunnen presenteren, aangezien het werd verplaatst naar maart 2020”, zegt Oliver Ragsdale Jr., de president en CEO van het Carr Center. “Dit concert maakt deel uit van onze terugkeer naar live-evenementen in Detroit.”

“Stevie is een wonder”, vervolgt Ragsdale. “Dit is geen gepastere of opwindendere manier om Black History Month te vieren dan met zo’n historisch belangrijke artiest.”

De artistiek directeur van het Carr Center Terri Lyne Carrington concludeert: “Ik ben verheugd om een ​​eerbetoon te brengen aan een van Amerika’s meest gevierde artiesten, Stevie Wonder. Hij is een onmiskenbaar genie wiens muziek echt universeel is, maar toch persoonlijk en maatschappelijk relevant. Zijn kunstenaarschap is verweven met het weefsel van ons leven en laat zijn vingerafdruk onuitwisbaar op onze cultuur. Hij tart elke categorie en is een complete muzikant die is beïnvloed door alle grote Black American Music, dus het is volkomen logisch om zijn muziek aan te bieden door de lens van de jazz, ter ere van Black History Month, ter ere van het 30-jarig jubileum van het Carr Center, en ter ere van Stevie’s bijdrage aan ons muzikale erfgoed.”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media