TruSoul Davis laat een “indruk” achter

Spread the love

Jarenlang hebben kritische luisteraars van hedendaagse soul moeten doorzoeken wat in kaart gebracht werd als liefdesliedjes, maar voelde als alles behalve: een vulgariteit hier, een lichaamsdeel daar, of gewoon een case study van Simulating Intercourse to Music 101. Degenen die oud zijn genoeg om te onthouden dat wanneer zangers subtieler dan seksueel waren, die welkome benadering in de nieuwste single van Trusoul Davis, “Impressions (DJ Mystique Remix)” zal worden opgemerkt.

Een Cleveland, OH. Davis is geboren en getogen in koorstandaards en achter de planken, en bouwde zijn fanbase en aanwezigheid op de Amazon R&B-hitlijst op met zijn goed ontvangen project, The Tru Experience. Het dansbare mid-tempo, met onder meer een goed weergegeven cameo-coup van rapper Queen Kee, beschrijft de eerste wervelende momenten die je voelt als ze een mogelijke nieuwe liefde tegenkomen: we doen dit meisje, ik zeg het juiste/kan dit grappige gevoel niet beschrijven Meisje dat me te pakken heeft, ik wil niet van cliché komen schat, maar ik zie je in mijn dromen.”

Beïnvloed door zowel new-school als traditionele soul-mannen (Usher, Luther Vandross), zal Truesoul’s kunstenaarschap hem te zijner tijd uit de periferie en in de schijnwerpers brengen: pakkend genoeg om op te vallen, stijlvol genoeg om zijn aantrekkingskracht te vergroten in alle juiste cirkels. Zoals de oude slogan ooit zei: “Je krijgt nooit een tweede kans om een ​​eerste indruk te maken”, en Davis’ nieuwe groove is een waardige plek om te beginnen.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media