Biografie Bobby Brown, miniserie uitgezonden op A&E Network

Spread the love

A&E Network geeft kijkers VIP-toegang tot muziekicoon en Grammy Award-winnaar Bobby Brown en zijn familie met een nieuw definitief Biography-evenement en docuseries die deze zomer worden gelanceerd. Met meer dan 20 miljoen verkochte platen wereldwijd met New Edition, een solocarrière die meer dan 12 miljoen platen heeft verkocht, vijf gouden singles, drie nummer 1 R&B-hits, een Top 100 nummer 1-hit, is de bestsellerauteur van de New York Times en een van Billboard Magazine’s Top 60 mannelijke artiesten aller tijden beschrijft zijn transformatie van Bad Boy-artiest tot een verantwoordelijke echtgenoot en vader. Door middel van exclusieve toegang en interviews geeft de definitieve documentaire “Biography: Bobby Brown” fans een close en persoonlijk beeld van de reis van de American Music Award-winnaar naar het supersterrendom en de gevolgen van zijn persoonlijke worsteling met nuchterheid en de tragische dood van zijn twee kinderen en eerste vrouw, Whitney Houston.

De nieuwe serie “Bobby Brown: Every Little Step” van 12 afleveringen neemt ons mee naar het heden voor een exclusieve kijk op zijn leven met vrouw Alicia Etheredge-Brown en hun kinderen, terwijl hij zich richt op nieuwe zakelijke ondernemingen, nieuwe muziek en de Reünie in 2022 met New Edition op The Culture Tour.

Het tweedaagse evenement “Biography: Bobby Brown” wordt uitgezonden op maandag 30 mei en dinsdag 31 mei om 20.00 uur ET/PT. “Bobby Brown: Every Little Step” gaat in première op dinsdag 31 mei om 22.00 uur ET/PT met nieuwe afleveringen die worden uitgezonden op dinsdag om 21.00 uur ET/PT vanaf 7 juni.

Van opgroeien in de woningbouwprojecten van Roxbury, Massachusetts, tot zijn roem met New Edition en daarbuiten, Bobby Brown deelt zijn persoonlijke reis als nooit tevoren in ‘Biography: Bobby Brown’. In exclusieve interviews onthult het R&B-icoon zijn worsteling met middelenmisbruik, zijn huwelijk met Whitney Houston, het verwoestende verlies van Houston en zijn twee kinderen en zijn leven als toegewijde vader en echtgenoot voor Alicia Etheredge-Brown. In deze allesomvattende documentaire vertelt Brown hoe het was om op zo’n jonge leeftijd een muziekfenomeen te worden. In een poging zijn tumultueuze verleden te verwerken, bezoekt Bobby voor de allereerste keer het graf van Whitney Houston en dochter Bobbi Kristina en houdt hij een diep ontroerend eerbetoon ter ere van Bobby Junior.

De documentaire bevat interviews met Usher, Jermaine Dupri, Keith Sweat, Babyface, New Edition’s Ricky Bell, Michael Bivins, Ronnie DeVoe en Johnny Gill, evenals zijn familie, vrienden en degenen die deze reis met hem hebben meegemaakt. Gedurende twee avonden zullen kijkers nooit eerder gehoorde verhalen te horen krijgen terwijl ze reflecteren op Bobby’s leven, zowel op als buiten het podium.

Na een immense tragedie en tegenspoed in het openbaar te hebben meegemaakt, zijn de Browns klaar om fans uit te nodigen in hun wereld terwijl ze aan een nieuw hoofdstuk van het leven beginnen in de 12-delige docuserie “Bobby Brown: Every Little Step”. Door exclusieve toegang tot hun dagelijkse leven, volg je Bobby met zijn muziekcarrière, het stichten van een gezin, omgaan met het recente verlies van zijn zoon, nuchterheid en zich concentrerend op zijn lichamelijke gezondheid. Er is nooit een saai moment in het Brown-huishouden terwijl ze door de triomfen en beproevingen van het dagelijks leven gaan en zich voorbereiden op nieuwe avonturen. Leer Bobby, Alicia, La’Princia, Landon, Cassius, Hendrix en Bodhi van dichtbij en persoonlijk kennen, zoals nooit tevoren.

Neem deel aan het gesprek door @AETV te volgen en #BobbyBrownBio en #EveryLittleStep te gebruiken. Zowel het documentaire-evenement als de serie zijn on demand beschikbaar en kunnen worden gestreamd via de A&E-app en aetv.com

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media