Demi Jordanae verlangt naar de “geur” ​​van liefde

Spread the love

Een stil persoon wordt vaak aangezien voor iemand die niet veel te zeggen heeft. Maar dat kan niet verder van de waarheid zijn. Een rustig persoon geeft er misschien de voorkeur aan om zijn of haar gedachten schriftelijk en/of muziek uit te drukken.

Dat is het geval voor singer/songwriter Demi Jordanae. Op 16-jarige leeftijd begon ze thuis haar eigen liedjes te schrijven en op te nemen als een manier om zichzelf uit te drukken. Hoewel sommigen misschien zeggen dat ze introvert is, wordt Demi ‘openhartig’ en ‘extravert’ door haar liedjes, die allemaal van elkaar verschillen.

Haar single “Smell Like You” is onze nieuwste First Listen. Het nummer is zacht en melodieus, met Demi’s warme vocale stijl. Hier is hoe ze haar lied beschrijft:

“Het openingsvers drukt een nostalgisch gevoel uit naar je geliefde. Je kunt je dagen niet echt doorkomen zonder hen; het leven voelt leeg en je verlangt naar antwoorden. Het refrein onthult het verlangen om ze voor de laatste keer te zien, te horen en te knuffelen

Ik wil je voor de laatste keer zien
Zie dan voor de laatste keer je gezicht
Hoor dan je stem voor de laatste keer
Omhels je dan tot ik naar jou ruik

“Het tweede vers onthult een lichte realiteitsschok van de gedachte dat ze nooit meer terugkomen. Dit nummer kan bij veel mensen resoneren, of het nu gaat om een ​​relatiebreuk of het overlijden van een dierbare.”

Nu je het achtergrondverhaal van “Smell Like You” van de artiest zelf hebt, bekijk de lyrische video hieronder. En welkom Demi Jordanae bij CDES!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media