Jamaicaanse zangeres Sophia Brown brengt nieuwe single ‘Bad For Me’ uit

Spread the love

De Jamaicaanse zangeres Sophia Brown neemt een gedurfde aanpak met haar nieuwste single ‘Bad For Me’. Geproduceerd onder haar eigen label MusicMecka Records, zal het nummer zijn officiële debuut maken op de ether op 28 januari 2022.

“Dit nummer gaat over een vrouw die met de man van een andere vrouw is, maar ze is verliefd en kan er geen genoeg van krijgen. Het is gewoon een rommelige situatie waarin ze zich bevond en het knoeit met haar hoofd”, legde de zangeres uit.

Het onderwerp wijkt af van haar gebruikelijke stijl, die fans kan choqueren en toch opwinden als ze ernaar luisteren. “Ik weet dat dit circuit niet is wat mensen normaal gesproken van me verwachten. Ik hoop dat het goed zal worden ontvangen en dat de fans het geweldig zullen vinden. De feedback die ik tot nu toe heb gekregen, is geweldig, dus ik kijk er echt naar uit dat deze op veel radiostations wordt gedraaid, “zei ze.

Met zijn energieke afrobeat-geluid in combinatie met vloeiende zang, zal de aantrekkingskracht van het nummer verder worden uitgebreid met de officiële muziekvideo die momenteel in de pijplijn zit. De visuals worden naar verwachting in februari uitgebracht en beloven spannend te worden met meeslepende en goed uitgevoerde verhaallijnen.

“Bad For Me” zal te zien zijn op het aankomende album van de zanger, dat in april uitkomt. Dit nieuwe album volgt op haar laatste album “Change”, dat in 2017 werd uitgebracht. Sinds dat project heeft ze een hele reeks andere nummers uitgebracht, zoals “Stronger”, “Baby When You Left” en “My Religion” met Duane Stephenson. .

Na verschillende succesvolle shows in 2021 te hebben gespeeld, houdt de zanger de vaart erin met verdere plannen in 2022. “Ik vermaak mezelf gewoon muzikaal en blijf het gaande houden. Ik geniet van het feit dat wij als artiesten nog steeds goede muziek kunnen maken en deze aan de wereld kunnen geven zodat ze ervan kunnen genieten. Er is al zoveel aan de hand met inflatie, omgaan met hun kinderen, scholing en dat soort dingen, dus soms is de muziek de toegangspoort voor hen om even te ontsnappen en te genieten van wat hun favoriete artiesten naar de tafel brengen, “zei ze.

Met nieuwe projecten die momenteel in de maak zijn, bereidt de zanger zich ook voor op een paar live-optredens, te beginnen met een geplande show in de VS in februari, gevolgd door een tour met de Vybezunitband die van start gaat met het Amerikaanse been in april en Europa in juli .

Gedistribueerd door Zojak World Wide, zal “Bad For You” beschikbaar worden gesteld voor aankoop en streaming op grote digitale platforms online.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media