Jules neemt ons echt mee naar de “Top of the Hour”

Spread the love

Jules Truly, geboren in de Bronx, is nieuw voor ons, maar ze treedt al het grootste deel van haar leven op. Beginnend als kinderzangeres bij het Highbridge Voices Community Choir, via een rol als Nala in de Broadway-musical The Lion King, en uiteindelijk als finaliste op de beroemde Apollo Theater’s Amateur Night in 2014, is ze een jonge artiest in opkomst. .

Jules is nu de frontman van de in New York gevestigde band Jules and the Jinks, met een geluid dat jazz, funk, R&B en meer combineert. En terwijl ze zich voorbereidt op haar titelloze soloalbum, levert Jules een single af die een andere richting uitgaat: teruggrijpend naar de dansmuziek van een eerdere generatie.

“Top of the Hour” is een leuk nummer dat de uitstraling van de NYC-dansclubs van de late jaren ’70 en vroege jaren ’80 vastlegt, en de bijbehorende video is dodelijk in zijn sfeer. Jules amuseert zich duidelijk met de scene en ze neemt haar publiek mee voor de nostalgische rit naar discoballen en blinkende outfits.

We denken dat SoulTrackers deze zal graven. Bekijk hieronder “Top of the Hour” en verwelkom Jules Truly bij CDES.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media