Larry D van BarKays keert terug met coole ballad

Spread the love

Iets meer dan een jaar geleden vierde Larry Dodson zijn 70e verjaardag zoals alleen hij wist hoe, vastgelegd op YouTube met een live optreden en vele schouderklopjes van vrienden, familie en collega-artiesten, waaronder Doug E. Fresh en Evelyn ‘Champagne’ King . De inwoner van Memphis, ook wel bekend als Larry D, is tenslotte al sinds de jaren 60 een R&B-fan als de oorspronkelijke zanger van The Bar-Kays. En de geweldige geschiedenis van die groep schreeuwt 27 albums (5 goud en 1 platina) en vele tophits zoals “Freak Show on the Dance Floor” en “Grown Folks”, met introducties in de R&B Hall of Fame en de Memphis Music Hall of Fame .

Terug naar Larry D., hij lanceerde zijn langverwachte solohoofdstuk in stijl door zijn gemakkelijke charme te gebruiken op de soepele romantische groove, “I’m Good”, als een van onze populaire First Listen-segmenten.

Met de opvolger First Listen to “I’m Good” begint Larry D 2022 met “Just We” (op zijn Music Moves-afdruk), een aanbod dat de ziel beroert en ouderwetse romantiek aanwakkert. In de video voor “Just We” is Larry D.’s vrouw van meer dan vijftig jaar, Marie Dodson, een ontroerende keuze die eenvoudig illustreert dat toewijding loont voor relaties: “Deze is voor de geliefden / Die hebben elkaar nooit verlaten.”

Jessica Ray, de dochter van Stax Records’ geweldige Ray Griffin, sluit zich aan bij Larry D. in dit volwassen, eigentijdse R&B/soul-romantiekfestijn. En de stille storm-soundtrack van aangename toetsenborden complimenteert de sfeer van liefde in de stijlvolle mate. Bekijk de nu 71-jarige urban-muziekschat terwijl hij uiteenzet wat er allemaal om ‘Just We’ gaat.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media