Petaluma Records brengt nieuwe muziekvideo uit voor single “Stompin’ Ground” feat. Aaron Neville & Dirty Dozen Brass Band | Genomen uit de soundtrack van “Take Me To The River: New Orleans” – komt op 1 april 2022

Spread the love

Vandaag heeft Petaluma Records de officiële video uitgebracht voor “Stompin’ Ground” met Aaron Neville en Dirty Dozen Brass Band. De nieuwe opname is de tweede single die is onthuld van de aankomende soundtrack-release Take Me To The River: New Orleans. De videoclip voor “Stompin’ Ground” bevat beelden van de aanstaande documentaire Take Me To The River: New Orleans, die de onmiskenbare muziekgeschiedenis, het erfgoed, de erfenis, de cultuur en de invloed van New Orleans en Louisiana viert. Het album en de film bevatten nieuwe opnames van PJ Morton, The Neville Brothers, G-Eazy, Christian Scott aTunde Adjuah, Snoop Dogg, Dumpstaphunk, Dirty Dozen Brass Band, William Bell, Ani DiFranco, Donald Harrison, Ledisi, Big Freedia, Galactic, wijlen Dr. John, en nog veel meer (volledige tracklist hieronder).

Take Me To The River: New Orleans volgt de bekroonde film Take Me To The River van regisseur Martin Shore uit 2014, die de muzikale invloed van Memphis documenteerde. “Memphis vertelde het Amerikaanse muziekverhaal. New Orleans is een verhaal over hoe wereldmuziek is ontstaan”, zegt Shore over zijn besluit om New Orleans te documenteren.

“Stompin’ Ground” volgt de eerste single “Act Like You Know” met Dee-1, Mannie Fresh, Big Freedia en Galactic, die eerder deze maand werd uitgebracht. “Het meest verbazingwekkende deel van de ‘Stompin’ Ground’-sessie en het nummer is hoe naadloos en snel alle muzikanten bij elkaar kwamen, maar het is geen verrassing als je het hebt over de royalty’s van New Orleans onder de muzikale leiding van producer Eric Krasno!” Shore vertelde Relix. “Aaron Neville, Charles Neville, Ivan Neville, Ian Neville, George Porter Jr. en The Dirty Dozen Brass Band waren gewoon geweldig. Na een korte repetitie was het een wonder! Alle betrokkenen waren op hun A-Game. ‘Stompin’ Ground’ belichaamt echt wat Take Me to the River: film, record en liveshow uit New Orleans vertegenwoordigt. Het demonstreren van diverse inclusieve samenwerkingen die een van ’s werelds belangrijkste culturele juwelen en muziekgemeenschap, New Orleans, benadrukken!

De deluxe soundtrack-release is een echte samenwerking die de smeltkroes viert die het muzikale DNA van NOLA is. Van traditionele jazz tot Second Line, van Rhythm and Blues tot Hip Hop en Rap, van Funk/Soul tot Rock and Roll, de producers van dit geheel unieke en ongekende project hebben legendarische legendarische muzikanten gekoppeld aan de rijzende sterren van de 21e eeuw om een historische muzikale samenwerking zoals nooit tevoren. Het album bevat gloednieuwe opnames van de laatste optredens van de Neville Brothers en een van de laatste studiosessies met Dr. John, evenals alle nieuwe gezamenlijke optredens van een reeks geweldige artiesten uit New Orleans. De muziek van New Orleans is een geheel unieke wereldwijde samenwerking, en Take Me To The River: New Orleans geeft de kijker een inzichtelijk historisch perspectief van hoe wereldwijde invloeden vorm gaven en vorm blijven geven aan een muzikale quilt die de muziek van deze buitengewone stad vormde .

Op 1 april 2022 wordt de Take Me To The River: New Orleans-soundtrack uitgebracht op cd, luxe vinylset met 2 LP’s en een grootboek van 60 pagina’s, en digitaal album via Petaluma Records.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media