Oleta Adams Gepresenteerd door Mojo en Carré

Spread the love

De Amerikaanse zangeres en pianiste timmerde begin jaren tachtig hard aan de weg met haar carrière en vergaarde in 1989 bekendheid dankzij haar bijdrage aan Tears for Fears’ nummer ‘Woman In Chains’. Een jaar later bracht Adams het album ‘Circle of One’ uit, met daarop de hits ‘Get Here’ en ‘Rhythm Of Life’. Het meest recente album van Oleta Adams uit 2017 staat vol met prachtige arrangementen van publieksfavorieten en werd door haar zelf geproduceerd en uitgebracht. In 2020 bracht ze de single ‘Place of Peace’ uit: een nummer dat jaren geleden werd geschreven maar nooit is uitgebracht. De single was bedoeld om mensen gerust te stellen in een tijd waarin de wereld covid-19 doormaakte.

Adams’ glansrijke carrière heeft haar vier Grammy nominaties en twee Soul Train Music Awards nominaties gebracht, meer dan 2,5 miljoen verkochte albums, meerdere Top 40 noteringen en een plek in de American Jazz Walk of Fame. Ze heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een veelzijdige muzikante met invloeden uit soul, jazz, r&b, urban en pop. Oleta Adams is een graag geziene gast in Nederland. Zo stond er in 2020 een tour gepland in maar liefst 10 verschillende Nederlandse steden, die niet door kon gaan.

Deze voorstelling is een samenwerking van MOJO Concerts en Koninklijk Theater Carré waarbij MOJO Concerts de verantwoordelijke producent is en Carré verantwoordelijk is voor de kaartverkoop en locatie.

Woensdag 29 juni 2022 – Carre – Amsterdam

Vrijdag 8 juli 2022 – Caprera – Bloemendaal

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media